Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Καταγγελία και αγωγή στον Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καταγγελία και αγωγή στον Κριστιάνο Ρονάλντο (pics)

Δυσκολίες αντιμετωπίζει ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς δέχτηκε καταγγελία και αγωγή. Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Miss Bum Bum 2016, Έρικα Κανέλα, τον κατήγγειλε για παρενόχληση και κατέθεσε εναντίον του αγωγή. «Με βομβάρδισε με προσβλητικά μηνύματα και όταν τον απέρριψα, με προσέβαλε. Ήταν άσχημοι οι χαρακτηρισμοί του», εξέφρασε για τον σούπερ σταρ της Ρεάλ […]

Δυσκολίες αντιμετωπίζει ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς δέχτηκε καταγγελία και αγωγή.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Miss Bum Bum 2016, Έρικα Κανέλα, τον κατήγγειλε για παρενόχληση και κατέθεσε εναντίον του αγωγή.

«Με βομβάρδισε με προσβλητικά μηνύματα και όταν τον απέρριψα, με προσέβαλε. Ήταν άσχημοι οι χαρακτηρισμοί του», εξέφρασε για τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε ακόμα:

Kι όμως! Οπαδός πέταξε κάδο σκουπιδιών σε ποδοσφαιριστή (pics)

Και συμπλήρωσε: «Απείλησε ότι θα καταστρέψει τη ζωή μου. Σταμάτησα να τρώω, δεν μπορούσα να κοιμηθώ και δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι».

Το εν λόγω μοντέλο είναι από τη Βραζιλία και κέρδισε τον τίτλο για τα καλύτερα οπίσθια το 2016. Πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν σίγουρη αν ήταν ο Ρονάλντο ή κάποιος που εργάστηκε για λογαριασμό του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, οι δυο τους είχαν μία μικρή σχέση διάρκειας δύο μηνών η οποία έληξε, όταν έμαθε ότι ο Ρονάλντο είχε και άλλη ερωμένη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις