Οι σάλτσες είναι ιδανικές για να δίνουν γεύση στα πιάτα στο τραπέζι. Πολλοί επιλέγουν έτοιμες από τα σούπερ μάρκετ καθώς βρίσκουν μεγάλη ποικιλία και όλα τα είδη καλύπτουν τα διάφορα γούστα. Πικάντικες, γλυκές, αρωματικές. Η καθεμιά δίνει και άλλη γεύση στο εκάστοτε πιάτο τους. Αλλά η αλήθεια είναι πως είναι πολύ εύκολο να φτιάξει κανείς […]
Οι σάλτσες είναι ιδανικές για να δίνουν γεύση στα πιάτα στο τραπέζι.
Πολλοί επιλέγουν έτοιμες από τα σούπερ μάρκετ καθώς βρίσκουν μεγάλη ποικιλία και όλα τα είδη καλύπτουν τα διάφορα γούστα. Πικάντικες, γλυκές, αρωματικές. Η καθεμιά δίνει και άλλη γεύση στο εκάστοτε πιάτο τους.
Αλλά η αλήθεια είναι πως είναι πολύ εύκολο να φτιάξει κανείς από το μηδέν μια σάλτσα και να την προσαρμόσει και στις δικές τους γευστικές επιλογές.
Πώς λοιπόν θα την κάνει πιο νόστιμη; Το μυστικό είναι στον κρόκο του αυγού καθώς δίνει στις σάλτσες, σύμφωνα με το amc. info, πυκνότερη υφή και γεμάτη γεύση.
Χτυπήστε τον κρόκο με λίγη ποσότητα από τη σάλτσα και ρίξτε το μείγμα στην υπόλοιπη. Φροντίστε να μην βράσει η σάλτσα γιατί το αυγό θα πήξει.
Διαβάστε ακόμα: