Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιατί η Σπυροπούλου είναι παρεξηγημένη – Οι γονείς της απαντούν (vid)
LIFESTYLE

Γιατί η Σπυροπούλου είναι παρεξηγημένη – Οι γονείς της απαντούν (vid)

Από την Παρασκευή το βράδυ η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει επιστρέψει στο Ελ. Βενιζέλος από τον Αγιο Δομίνικο και το Survivor. Στο αεροδρόμιο την περίμεναν οι γονείς της Βασίλης και Πόπη που μίλησαν στις κάμερες. Η μητέρα της Κωνσταντίνας, μεταξύ άλλων, έσπευσε να τονίσει πως ήταν παρεξηγημένη γιατί το κοινό δεν την γνώρισε. «Είμαι πολύ […]

Από την Παρασκευή το βράδυ η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει επιστρέψει στο Ελ. Βενιζέλος από τον Αγιο Δομίνικο και το Survivor.

Στο αεροδρόμιο την περίμεναν οι γονείς της Βασίλης και Πόπη που μίλησαν στις κάμερες.

Η μητέρα της Κωνσταντίνας, μεταξύ άλλων, έσπευσε να τονίσει πως ήταν παρεξηγημένη γιατί το κοινό δεν την γνώρισε.

«Είμαι πολύ περήφανη για τον γυρισμό του παιδιού μου. Το πρώτο πράγμα που μου είπε χθες ήταν Μανούλα μου.

Μου άρεσε που παρά τα όσα περνούσε, δεν είχε να πει κακό για κανέναν. Τα αντιμετώπιζε όλα με ένα χαμόγελο και με την καλή καρδούλα που έχει.

Survivor: «Την έχουν αδικήσει την Κωνσταντίνα, δεν της δίνουν σημασία» (vid)

Ήταν παρεξηγημένη γιατί δεν την γνώρισε το κοινό και αυτό το παιχνίδι της έδωσε αυτό που ήθελε κι εκείνη, να την γνωρίσουν μέσα από την κάμερα.

Έτσι είναι στην καθημερινότητά της, ένα απλό παιδί».

Ο πατέρας της, βούρκωσε μιλώντας για την παρουσιάστρια και αυτός με την σειρά του, είπε πως τώρα είδαμε την πραγματική της εικόνα: Έδειξε την πραγματική της εικόνα, τον πραγματικό της εαυτό, τον πραγματικό της χαρακτήρα, το ήθος, την αξιοπρέπεια, την οξυδέρκεια, την υπομονή, τις γνώσεις, την ομορφιά της, την αγάπη της. Ήταν μια ευκαιρία για την Κωνσταντίνα να δείξει ότι αξίζει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις