Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οπαδοί του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν με την Αστυνομία (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οπαδοί του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν με την Αστυνομία (pics-vid)

Περίπου 300 οπαδοί των Πειραιωτών είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά, με σκοπό να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο. O υπουργός επρόκειτο να μιλήσει σε γνωστό μαγαζί της περιοχής, σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν, κάνοντας χρήση χημικών, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να […]

Περίπου 300 οπαδοί των Πειραιωτών είχαν συγκεντρωθεί στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά, με σκοπό να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στον Υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

O υπουργός επρόκειτο να μιλήσει σε γνωστό μαγαζί της περιοχής, σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν, κάνοντας χρήση χημικών, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να απαντούν με πέτρες, τούβλα, μπουκάλια και ό,τι άλλο βρίσκουν στην περιοχή, σπάζοντας ένα όχημα της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, έστησαν οδοφράγματα επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, στη διασταύρωση με Β. Γεωργίου στο ύψος της πλατείας Κοραή.

Σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά θα γίνει τελικά η ομιλία του Υπουργού Οικονομικών κι ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα σε πολυχώρο στην πόλη.

Οι υπεύθυνοι του πολυχώρου αλλά και τα στελέχη της κυβερνητικής παράταξης, υπό τον φόβο παρέμβασης από οπαδούς του Ολυμπιακού, φαίνεται πως επηρεάστηκαν κι άλλαξαν το σημείο διεξαγωγής της εκδήλωσης της νομαρχιακής επιτροπής Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ.

video: iefimerida

Συγκέντρωση κατά των πλειστηριασμών έξω από συμβολαιογραφείο (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις