Το τζιν τόνικ είναι πολύ αγαπημένο ποτό και τώρα που ο ήλιος βγαίνει και ονειρευόμαστε τα βραδάκια στο μπαλκόνι, θα το κατεβάσουμε από το ντουλάπι.
Βέβαια, δεν είναι πολύ απλό, έχει και αυτό τα μυστικά του.
Μάθε τα tips για ν΄αναδειχθούν όλα τα αρώματα και η γεύση του.
Tip 1
Να το σερβίρεις μέσα σε ένα μεγάλο κολωνάτο ποτήρι του κρασιού αντί για ψηλό ποτήρι. Ένα μεγάλο ποτήρι του κόκκινου κρασιού είναι ότι πρέπει.
Tip 2
Πρόσθεσε αρκετό πάγο χωρίς να φοβάσαι μην αλλοιωθεί η γεύση.
Tip 3
Πριν ρίξεις το τζιν, βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει επίσης υψηλής ποιότητας τόνικ.
Tip 4
Πρώτα προστίθεται το τζιν και μετά το τόνικ. Μείνε στο γενικό κανόνα: τρία μέρη τζιν και 3/4 τόνικ.
Tip 5
Λίγο θυμάρι, μια φλούδα πορτοκαλιού, λίγο τζίντζερ, μπαχαρικά, θα δώσουν άλλο ύφος και αρώματα.