Το ένα, απόλυτο κόλπο για κροκέτες που λιώνουν στο στόμα σου

PLUS

Το ένα, απόλυτο κόλπο για κροκέτες που λιώνουν στο στόμα σου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Οι μικρές, τραγανές κροκέτες είναι από τα πιο «κολασμένα» πιάτα. Είτε ως ορεκτικό, είτε ως μεζεδάκι για το κρασί, ποιος μπορεί να σταματήσει μόνο στη μία; Ακόμη κι αν σου φαίνεται όμως πως απλά τις πετάς στο τηγάνι και ξεμπέρδεψες, κάνεις λάθος. Έχουν όπως κάθε τι, τα μικρά μυστικά τους. Πώς λοιπόν θα τηγανίσεις τις […]

02.04.2018 | 10:07

Οι μικρές, τραγανές κροκέτες είναι από τα πιο «κολασμένα» πιάτα.

Είτε ως ορεκτικό, είτε ως μεζεδάκι για το κρασί, ποιος μπορεί να σταματήσει μόνο στη μία;

Ακόμη κι αν σου φαίνεται όμως πως απλά τις πετάς στο τηγάνι και ξεμπέρδεψες, κάνεις λάθος.

Έχουν όπως κάθε τι, τα μικρά μυστικά τους.

Πώς λοιπόν θα τηγανίσεις τις αγαπημένες σου κροκέτες, π.χ. λαχανικών, πατάτας, τυριών, ψαριού, κοτόπουλου, χωρίς να χαλάσει το πανάρισμά τους;

Χρησιμοποίησε μεγάλες λαβίδες και με αυτές κράτα κάθε κροκέτα βουτηγμένη μέσα στο λάδι του τηγανιού για πέντε δευτερόλεπτα.

Προσοχή: Το τηγάνι πρέπει να είναι βαθύ και το λάδι αρκετό.

Η τεχνική αυτή όχι μόνο θωρακίζει και διατηρεί το εξωτερικό πανάρισμα, αλλά επίσης εμποδίζει τις κροκέτες να κολλήσουν μεταξύ τους ή στο τηγάνι.

Έτσι, θα λιώνουν πραγματικά στο στόμα…

1, 2 και άλλα 4 τιπάκια, για την τέλεια σκορδαλιά

 

Exit mobile version