Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η… όλο νόημα δήλωση του Ξυδάκη για την τουρκική προκλητικότητα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η… όλο νόημα δήλωση του Ξυδάκη για την τουρκική προκλητικότητα

Τις συνεχείς προκλήσεις της Άγκυρας σχολιάζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης. «Πρέπει να απαντήσουμε στην τουρκική προκλητικότητα παίζοντας τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στα Βαλκάνια και με νέες συμμαχίες», εξέφρασε στο Ραδιόφωνο 24/7. Διαβάστε ακόμα Κουρουμπλής: «Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν» Σημείωσε, μάλιστα, ότι πρέπει να είμαστε συγκεκριμένοι γιατί όταν κάποιος λέει πολλά δεν τον παίρνουν […]

Τις συνεχείς προκλήσεις της Άγκυρας σχολιάζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης.

«Πρέπει να απαντήσουμε στην τουρκική προκλητικότητα παίζοντας τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στα Βαλκάνια και με νέες συμμαχίες», εξέφρασε στο Ραδιόφωνο 24/7.

Διαβάστε ακόμα

Κουρουμπλής: «Η Ελλάδα δεν φοβάται κανέναν»

Σημείωσε, μάλιστα, ότι πρέπει να είμαστε συγκεκριμένοι γιατί όταν κάποιος λέει πολλά δεν τον παίρνουν στα σοβαρά, ενώ έχουν γίνει και φάλτσα με κάποιες δηλώσεις.

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τη Φώφη Γεννηματά, είπε ότι δεν θεωρεί είδηση μια τέτοια συνάντηση, μιας και ο πρωθυπουργός πρέπει να συναντάται με τους πολιτικούς αρχηγούς και να ανταλλάσσει απόψεις.

Και προσέθεσε, σε σχέση με μια μελλοντική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής, ότι ιστορικά πάντα υπήρχε η δημοκρατική παράταξη με έναν κορμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις