Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συνέβη ξανά: Μαχαίρωσε την πεθερά του!
ΕΛΛΑΔΑ

Συνέβη ξανά: Μαχαίρωσε την πεθερά του!

Ένα ακόμα θλιβερό, οικογενειακό περιστατικό συνέβη στην Εύβοια με θύμα μια πεθερά. Σύμφωνα με το eviazoom. gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο 30χρονος πήγε στο σπίτι της πεθεράς του, για να δει το ανήλικο παιδί του, που διέμενε μαζί της. Διαβάστε ακόμα Μεγάλη προσοχή: Τηλεφώνημα… απάτη «τρελαίνει» τους συνδρομητές Μόλις έφτασε, ξέσπασε άγριος καυγάς και κατά τη διάρκεια του […]

Ένα ακόμα θλιβερό, οικογενειακό περιστατικό συνέβη στην Εύβοια με θύμα μια πεθερά.

Σύμφωνα με το eviazoom. gr, όλα ξεκίνησαν όταν ο 30χρονος πήγε στο σπίτι της πεθεράς του, για να δει το ανήλικο παιδί του, που διέμενε μαζί της.

Διαβάστε ακόμα

Μεγάλη προσοχή: Τηλεφώνημα… απάτη «τρελαίνει» τους συνδρομητές

Μόλις έφτασε, ξέσπασε άγριος καυγάς και κατά τη διάρκεια του διαπληκτισμού ο 30χρονος έβγαλε ένα σουγιά και μαχαίρωσε στο γόνατο την 49χρονη.

Μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αιδηψού.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Διαβάστε ακόμα

Μακάβριο: Νεκρός σε αμαξοστάσιο του ΟΣΕ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αιτία του καυγά ήταν η επιμέλεια του ανήλικου παιδιού που είχε δοθεί με δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας στην 49χρονη παθούσα, μετά από μαρτυρική κατάθεση της ίδιας ότι η κόρη και ο γαμπρός της κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Ο 30χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις