Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έπιασε φωτιά η κουζίνα της και πνίγηκε από τους καπνούς
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπιασε φωτιά η κουζίνα της και πνίγηκε από τους καπνούς

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα από καπνούς που εισέπνευσε εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε στην κουζίνα του σπιτιού της. Η άτυχη 86χρονη βρισκόταν στην κουζίνα της μονοκατοικίας, όπου διέμενε, στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου, όταν ξέσπασε η φωτιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική υπηρεσία. Επιτέλους δικαιωθήκαμε, λέει ο σύζυγος της άτυχης μεσίτριας […]

Τραγικό θάνατο βρήκε μία γυναίκα από καπνούς που εισέπνευσε εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε στην κουζίνα του σπιτιού της.

Η άτυχη 86χρονη βρισκόταν στην κουζίνα της μονοκατοικίας, όπου διέμενε, στο κέντρο της πόλης της Ζακύνθου, όταν ξέσπασε η φωτιά, τα αίτια της οποίας ερευνώνται από την Πυροσβεστική υπηρεσία.

Επιτέλους δικαιωθήκαμε, λέει ο σύζυγος της άτυχης μεσίτριας

Ο χώρος γέμισε με καπνό με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να χάσει τις αισθήσεις της. Λίγη ώρα αργότερα, ο γιος της είδε τους καπνούς που έβγαιναν από το σπίτι, έβγαλε την μητέρα του στην αυλή και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Ο γιος της προσπάθησε να της δώσει μόνος του τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, αλλά κατά τη μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.

Στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις