Το… λάθος που καταστρέφει το πιο λαχταριστό γλυκό

PLUS

Το… λάθος που καταστρέφει το πιο λαχταριστό γλυκό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Συμβαίνει σε ανοιγμένες συσκευασίες σοκολάτας οι οποίες δεν έχουν αποθηκευτεί σωστά. Σίγουρα σου έχει συμβεί, μετά από λίγο καιρό αφού ανοιχτεί η σοκολάτα, να έχει ασπρίσει. Και το ερώτημα προκύπτει: Γιατί συμβαίνει αυτό; Για αρχή, δεν είναι κάτι ανησυχητικό και δεν χρειάζεται να πεταχτεί το προϊόν. Διαβάστε ακόμα Με αυτή τη συνταγή, θα ξεχάσεις όλα τα […]

19.04.2018 | 10:13

Συμβαίνει σε ανοιγμένες συσκευασίες σοκολάτας οι οποίες δεν έχουν αποθηκευτεί σωστά.

Σίγουρα σου έχει συμβεί, μετά από λίγο καιρό αφού ανοιχτεί η σοκολάτα, να έχει ασπρίσει. Και το ερώτημα προκύπτει: Γιατί συμβαίνει αυτό;

Για αρχή, δεν είναι κάτι ανησυχητικό και δεν χρειάζεται να πεταχτεί το προϊόν.

Διαβάστε ακόμα

Με αυτή τη συνταγή, θα ξεχάσεις όλα τα τοστ που ήξερες

Πρόκειται απλά για λεύκανση της λιπαρής ουσίας και έχει να κάνει αποκλειστικά με τον τρόπο με τον οποίο έχει αποθηκευτεί, σύμφωνα με το olivemagazine. gr.

Αν δηλαδή βρίσκεται η συσκευασία σε υπερβολικά κρύα ή υπερβολικά ζεστά μέρη, τα λιπαρά της σοκολάτας ανεβαίνουν στην επιφάνεια, γίνονται κρύσταλλοι και δημιουργούν κάτι σαν στρώμα λευκής πούδρας.

Καλό είναι λοιπόν να συντηρούνται σε μέρη με θερμοκρασία μεταξύ 14οC και 18oC.

Exit mobile version