Η συνταγή αυτή θα σας πάρει λιγότερο από 20 λεπτά να τη φτιάξετε και το αποτέλεσμα θα σας αρέσει πολύ. Για 4 άτομα θα χρειαστείτε: 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκκαλα κομμένο σε κομματάκια αλάτι μια μπαγκέτα 1/3 φλ. πέστο βασιλικού Με αυτή τη συνταγή, θα ξεχάσεις όλα τα τοστ που ήξερες 1/2 […]
Η συνταγή αυτή θα σας πάρει λιγότερο από 20 λεπτά να τη φτιάξετε και το αποτέλεσμα θα σας αρέσει πολύ.
Για 4 άτομα θα χρειαστείτε:
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκκαλα κομμένο σε κομματάκια
αλάτι
μια μπαγκέτα
1/3 φλ. πέστο βασιλικού
Με αυτή τη συνταγή, θα ξεχάσεις όλα τα τοστ που ήξερες
1/2 φλ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 φλ. τριμμένη μοτσαρέλα
Ξεκινήστε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και προσθέστε το κοτόπουλο και λίγο αλάτι. Μαγειρέψτε για περίπου 10 λεπτά.
Αφαιρέστε το κοτόπουλο από τη φωτιά.
Κόψτε την μπαγκέτα κατά μήκος στη μέση. Απλώστε πέστο σε κάθε μεριά, ρίξτε από πάνω τα ντοματίνια και το κοτόπουλο. Πασπαλίστε με μοτσαρέλα και βάλτε τις μπαγκέτες στον φούρνο.
Ψήστε μέχρι να λιώσει το τυρί για περίπου 10 λεπτά. Ρίξτε από πάνω λίγο ελαιόλαδο και λίγη παρμεζάνα αν θέλετε και σερβίρετε.