Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

10

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συναγερμός! Εντοπίστηκαν πέντε χειροβομβίδες (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός! Εντοπίστηκαν πέντε χειροβομβίδες (vid)

Πέντε χειροβομβίδες, παλιού τύπου, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα οικοδομής, που διέμενε ηλικιωμένος ο οποίος απεβίωσε, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στην οδό Στέφανου Τάττη έσπευσαν άμεσα οι αρχές, οι οποίες ειδοποιήθηκαν από τον αδελφό του αποβιώσαντα που επισκέφθηκε εκείνη την ώρα το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Διαβάστε ακόμα: Αυτός είναι ο νέος πρωθυπουργός της Αρμενίας Αμέσως έφτασαν στο σημείο […]

Πέντε χειροβομβίδες, παλιού τύπου, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα οικοδομής, που διέμενε ηλικιωμένος ο οποίος απεβίωσε, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην οδό Στέφανου Τάττη έσπευσαν άμεσα οι αρχές, οι οποίες ειδοποιήθηκαν από τον αδελφό του αποβιώσαντα που επισκέφθηκε εκείνη την ώρα το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός είναι ο νέος πρωθυπουργός της Αρμενίας

Αμέσως έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών, ενώ για λόγους ασφαλείας έφτασε πυροσβεστικό όχημα και η περιοχή αποκλείστηκε για παν ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τελικώς βρέθηκαν πέντε χειροβομβίδες, παλιού τύπου, τις οποίες αναμένεται να παραλάβει ο Ελληνικός Στρατός που ειδοποιήθηκε για τα ευρήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις