Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Τραυματίστηκε αστυνομικός – Κυνηγητό για τον δράστη
ΕΛΛΑΔΑ

Τραυματίστηκε αστυνομικός – Κυνηγητό για τον δράστη

Θύμα ενός υπόπτου έπεσε ένας αστυνομικός που τραυματίστηκε την ώρα τυπικού ελέγχου. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που διενεργούν οι αστυνομικοί σε όλη την Φθιώτιδα για να εντοπίσουν ένα νεαρό οδηγό μιας κόκκινης μοτοσικλέτας Honda. Ο νεαρός οδηγός δεν δίστασε να παρασύρει με αυτήν έναν από τους άνδρες της Άμεσης Δράσης που του έκαναν σήμα […]

Θύμα ενός υπόπτου έπεσε ένας αστυνομικός που τραυματίστηκε την ώρα τυπικού ελέγχου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που διενεργούν οι αστυνομικοί σε όλη την Φθιώτιδα για να εντοπίσουν ένα νεαρό οδηγό μιας κόκκινης μοτοσικλέτας Honda.

Ο νεαρός οδηγός δεν δίστασε να παρασύρει με αυτήν έναν από τους άνδρες της Άμεσης Δράσης που του έκαναν σήμα να σταματήσει για να του κάνουν έλεγχο και να εξαφανιστεί αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Η μεγάλου κυβισμού μηχανή που ήταν σταθμευμένη στην άκρη ενός δρόμου, κίνησε υποψίες στους δυο αστυνομικούς οι οποίοι περιπολούσαν το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στη Λαμία και βγήκαν από το περιπολικό ζητώντας από τους δυο νεαρούς επιβάτες να τους δείξουν τις ταυτότητές τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος είναι ο οδηγός της φονικής νταλίκας – Η τραγική ειρωνεία

Ο συνεπιβάτης που στέκονταν δίπλα στη μηχανή συμμορφώθηκε, όμως ο οδηγός άρχισε να την κινεί.

Όταν ο ένας από τους αστυνομικούς μπήκε μπροστά του για να τον σταματήσει, ο νεαρός άνοιξε ξαφνικά το γκάζι και τον χτύπησε με τον καθρέφτη καθώς περνούσε δίπλα του με ταχύτητα!

Οι άνδρες της Άμεσης Δράσης ζήτησαν ενισχύσεις δίνοντας την περιγραφή της μηχανής και του οδηγού και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις, που όμως απέβησαν άκαρπες.

Ο τραυματισμένος μεταφέρθηκε από τον συνάδελφό του στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έγινε ακτινογραφία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις