Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στα… μαχαίρια Καββαδία και Κατσίκης – Βρίστηκαν άγρια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα… μαχαίρια Καββαδία και Κατσίκης – Βρίστηκαν άγρια

Βρίστηκαν άγρια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη. Αφορμή στάθηκε η αναδοχή παιδιών από ομόφυλους, ενώ όλα έγιναν μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο Facebook. Η βουλευτής του ΣYΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τον κύριο Κατσίκη μισαλλόδοξο ρατσιστή και σκοταδιστή. «Δεν περιμένει κανείς από τον κ. Κατσίκη να αντιληφθεί το μέγεθος του […]

Βρίστηκαν άγρια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη.

Αφορμή στάθηκε η αναδοχή παιδιών από ομόφυλους, ενώ όλα έγιναν μέσω του προσωπικού της λογαριασμό στο Facebook. Η βουλευτής του ΣYΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τον κύριο Κατσίκη μισαλλόδοξο ρατσιστή και σκοταδιστή.

«Δεν περιμένει κανείς από τον κ. Κατσίκη να αντιληφθεί το μέγεθος του ατοπήματος του ούτε να ζητήσει συγγνώμη από την μερίδα εκείνη των συμπολιτών μας που καθυβρίζει με τον πλέον σκαιό τρόπο. Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε οι αρχές και οι αξίες από τις οποίες εμφορείται να είχαν ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα».

Διαβάστε ακόμα

«Οι ετεροφοβικοί προστάτες των gay ζητούν την παραπομπή μου»

Kαι συμπλήρωσε: «Αν κάτι χρήζει προστασίας αυτό είναι το ίδιο το πολιτικό σύστημα από εκείνους τους εκπροσώπους του που έχοντας πάρει διαζύγιο από οτιδήποτε άπτεται της στοιχειώδους προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενισχύουν τις μισαλλόδοξες, ρατσιστικές, σκοταδιστικές φωνές που φαίνεται να ξεπηδούν από τις πιο σκοτεινές σελίδες της ιστορίας».

Θυμίζουμε πως ο κος Κατσίκης, σε πρωινές δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε την ίδια και άλλους 15 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ως ετεροφοβικούς προστάτες της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις