Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Υποκλίθηκε» στον ΠΑΟΚ – «Δεν συναντάς εύκολα ομάδα»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Υποκλίθηκε» στον ΠΑΟΚ – «Δεν συναντάς εύκολα ομάδα»

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, μιλώντας για τον ΠΑΟΚ, τον Στέλιο Μαλεζά, τον Ιβάν Σαββίδη και το μέλλον του ίδιου στην ομάδα. Αναλυτικά, ο Ολλανδός χαφ δήλωσε στο Metropolis 95,5: Για το πώς αισθάνεται μετά το γλέντι: «Κοιμήθηκα αρκετά, ήταν μια υπέροχη νύχτα όπως και όλη η χρονιά. Ήμαστε μια οικογένεια όλη τη χρονιά και […]

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, μιλώντας για τον ΠΑΟΚ, τον Στέλιο Μαλεζά, τον Ιβάν Σαββίδη και το μέλλον του ίδιου στην ομάδα.

Αναλυτικά, ο Ολλανδός χαφ δήλωσε στο Metropolis 95,5:

Για το πώς αισθάνεται μετά το γλέντι: «Κοιμήθηκα αρκετά, ήταν μια υπέροχη νύχτα όπως και όλη η χρονιά. Ήμαστε μια οικογένεια όλη τη χρονιά και το γιορτάσαμε και ως οικογένεια. Όλα ήταν υπέροχα».

Για το ότι αποθέωσε τον Μαλεζά και ζήτησε από την σκηνή να του γίνει ένα νέο συμβόλαιο: «Ο Μαλεζάς γνωρίζει τα πάντα για τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας από τους λίγους Έλληνες παίκτες έχει πάνω από δέκα χρόνια στην ομάδα και γνωρίζει όσο ελάχιστοι την ιστορία του ΠΑΟΚ. Είναι ο παίκτης που όταν έρχεται ένας ξένος ποδοσφαιριστής στην ομάδα, τον εξηγεί την ιστορία. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στην ομάδα και είναι φυσιολογικό να πάρει ένα νέο συμβόλαιο. Για το αν θα του ζητήσω ποσοστό από το νέο συμβόλαιο είναι κάτι που θα το συζητήσουμε και αν με ακούει τώρα ας με πάρει τηλέφωνο».

Για το τι ξεχωρίζει στον ΠΑΟΚ από τις προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε: «Δεν βρίσκεις εύκολα αυτή την ενότητα, αυτό το οικογενειακό κλίμα σε ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που οι οπαδοί της αγαπάνε τόσο πολύ και μας δίνουν ώθηση σε εμάς τους ποδοσφαιριστές. Με σταματούν στο δρόμο σήμερα και όλη η πόλη μου έλεγε ευχαριστώ και αυτό δεν το συναντάς συχνά».

Διαβάστε ακόμα

Ανανέωσε το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ στα… μπουζούκια (pic)

Για το ποιος θεωρεί ότι συγκινήθηκε περισσότερο με το τέλος αυτής της χρονιάς: «Όλοι ήταν συγκινημένοι. Ίσως για κάποια παιδιά που κατέκτησαν το πρώτο τρόπαιο στην καριέρα τους να ήταν πιο ξεχωριστό. Εμείς αισθανόμαστε ότι έπρεπε να είμαστε και πρωταθλητές. Νιώσαμε ανακούφιση που πήραμε το Κύπελλο γιατί βάλαμε τα πράγματα στη θέση μας»

Για τους πανηγυρισμούς του Βιεϊρίνια αλλά και για το «ευχαριστώ» του Σαββίδη στην ομάδα: «Ξέρω ότι είναι το πρώτο του τρόπαιο με τον ΠΑΟΚ και είναι λογικό να το χάρηκε αφού βρίσκεται στην αγαπημένη του ομάδα. Για τον Σαββίδη; Είναι η δύναμη μας, είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται κοντά μας και είναι ο άνθρωπος που έχει τον σεβασμό μας. Του άξιζε αυτό το Κύπελλο όπως του αξίζουν πολλοί τίτλοι».

Για το τι τους είπε ο Σαββίδης πριν τον τελικό: «Μας είπε να πάμε μέσα στο γήπεδο και να πάρουμε το Κύπελλο. Να παίξουμε τη μπάλα και να αφήσουμε τους άλλους να μας φοβούνται γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα. Ηρθε μαζί μας μέχρι το γήπεδο και είναι σημαντικό για αυτόν ότι μας είδε να παίρνουμε το Κύπελλο. Είναι ο άνθρωπος που μας έδωσε τη δύναμη να πάρουμε το Κύπελλο».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ αν και έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο: «Δεν γνωρίζω ακόμη. Στην παρούσα φάση αυτό που θέλω είναι να κάνω διακοπές με την οικογένεια μου και μετά θα δούμε. Είμαι όμως ανοικτός σε ένα νέο συμβόλαιο γιατί εδώ περνώ καλά και κυρίως είναι ευτυχισμένη η οικογένεια μου. Βρίσκομαι σε έναν φανταστικό σύλλογο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις