Το σημαντικότερο για να φτιάξετε σνίτσελ είναι το κρέας. Θα πρέπει να είναι από συγκεκριμένη μεριά ελαφρά χτυπημένο και αρκετά λεπτό. ΥΛΙΚΑ 1 αυγό Λίγο φρέσκο γάλα 1 κουτάλια της σούπας μουστάρδα 1ποτηρι του κρασιού corn flakes Αρκετες φρυγανιες 200 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα Κάρυ Πάπρικα γλυκιά Αλάτι πιπέρι Πανάρισμα «όνειρο» με μικρά, φανταστικά tricks ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ […]
Το σημαντικότερο για να φτιάξετε σνίτσελ είναι το κρέας.
Θα πρέπει να είναι από συγκεκριμένη μεριά ελαφρά χτυπημένο και αρκετά λεπτό.
ΥΛΙΚΑ
1 αυγό
Λίγο φρέσκο γάλα
1 κουτάλια της σούπας μουστάρδα
1ποτηρι του κρασιού corn flakes
Αρκετες φρυγανιες
200 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
Κάρυ
Πάπρικα γλυκιά
Αλάτι πιπέρι
Πανάρισμα «όνειρο» με μικρά, φανταστικά tricks
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Σε ένα γυάλινο μπολ ρίχνουμε το αυγό, λίγο φρέσκο γάλα και την μια κουτάλια μουστάρδας. Χτυπάμε το μείγμα μας μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στην συνέχεια βουτάμε τα κομμάτια του κρέατος στο μείγμα και τα αφήνουμε για 40 λεπτά.
Παράλληλα ετοιμάζουμε τα υλικά για το πανάρισμα. Σε ένα μπλέντερ βάζουμε το το ένα ποτήρι corn flakes, τις φρυγανιές, αρκετό κάρυ και αρκετή πάπρικα γλυκιά και το πιπέρι και τα χτυπάμε όλα μαζί στο μπλέντερ, μέχρι να γίνει ομοιογενές το μείγμα μας.
Στην συνέχεια σε ένα μπολ ρίχνουμε το μείγμα μας από το μπλέντερ και ρίχνουμε την τριμμένη παρμεζάνα. Τέλος βουτάμε τα κομμάτια του κρέατος στο μείγμα μας . Τέλος τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά θα δείτε ότι το σνίτσελ θα είναι πολύ τραγανό.