Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ξεσπά ο πατέρας του Έλληνα μακελάρη – Τραγική φιγούρα
ΚΟΣΜΟΣ

Ξεσπά ο πατέρας του Έλληνα μακελάρη – Τραγική φιγούρα

Ξεσπάει ο πατέρας του Έλληνα μακελάρη του Τέξας, Δημήτρη Παγουρτζή, Αντώνης. «Έχω κηδεία, έχω κηδεία, εγώ τώρα δεν έχω χαρά. Αισθάνομαι τον πόνο των άλλων, αλλά τον ίδιο πόνο έχω και εγώ. Τον ίδιο ακριβώς πόνο έχω», εξέφρασε με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας του 17χρονου μακελάρη σε λύκειο του Τέξας, Αντώνης. Διαβάστε ακόμα: Συναγερμός με πυροβολισμό σε […]

Ξεσπάει ο πατέρας του Έλληνα μακελάρη του Τέξας, Δημήτρη Παγουρτζή, Αντώνης.

«Έχω κηδεία, έχω κηδεία, εγώ τώρα δεν έχω χαρά. Αισθάνομαι τον πόνο των άλλων, αλλά τον ίδιο πόνο έχω και εγώ. Τον ίδιο ακριβώς πόνο έχω», εξέφρασε με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας του 17χρονου μακελάρη σε λύκειο του Τέξας, Αντώνης.

Διαβάστε ακόμα: Συναγερμός με πυροβολισμό σε λύκειο (pics)

Και προσέθεσε: «Συγγνώμη. Το παιδί δεν ήταν έτσι, δεν είχε όπλα, εγώ είχα όπλα. Όπως λένε είναι καθαρά τα όπλα. Όπως λένε τα πήρε μέσα από την ντουλάπα. Είπα στους αστυνομικούς, αφήστε με να πάω μέσα, να σκοτώσει εμένα, να μην πάθει τίποτα άλλος κόσμος. Να σκότωνε εμένα δεν με πείραζε».

Διαβάστε ακόμα: Το Τέξας θρηνεί – Ποιος είναι ο μακελάρης, Δημήτρης Παγουρτζής

Ο τραγικός πατέρας ανέφερε στον ΑΝΤ1 και τις τελευταίες στιγμές του με τον ανήλικο γιο του, λίγο πριν το μακελειό. «Φάγαμε παρέα και παίζαμε. Και μου λέει σ’αγαπώ μπαμπά και θα σε δω το απόγευμα».

«Αν είχε γίνει κάτι, θα ήταν την τελευταία εβδομάδα. Το παιδί μου το έχω χάσει, ο γιος μου για εμένα δεν είναι εγκληματίας, είναι θύμα».

Όσο για το πως διαχειρίζεται τα σχόλια από τον τόπο καταγωγής του, απαντά το εξής: «Δεν δέχομαι αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, στην πατρίδα μου, στην πατρίδα του που τόσο αγάπησε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις