Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αγίου Πνεύματος 2018: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγίου Πνεύματος 2018: Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο

Αγίου Πνεύματος 2018: Αν και ακόμα είναι Τρίτη (22/5), ο καιρός για το προσεχές τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι ένα σημαντικό θέμα. Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό, και τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία, προβλέπει ότι ο καιρός θα είναι άστατος, προειδοπιώντας για ισχυρούς ανέμους στο Αιγαίο. Την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα (Αγίου […]

Αγίου Πνεύματος 2018: Αν και ακόμα είναι Τρίτη (22/5), ο καιρός για το προσεχές τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι ένα σημαντικό θέμα.

Σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό, και τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία, προβλέπει ότι ο καιρός θα είναι άστατος, προειδοπιώντας για ισχυρούς ανέμους στο Αιγαίο.

Την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα (Αγίου Πνεύματος) φαίνεται πως η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση, καθώς, όπως εξήγησε, οι βοριάδες θα φτάσουν τοπικά στο Αιγαίο ακόμα και τα 8 μποφόρ.

Μάλιστα, σημείωσε πως οι τοπικές μπόρες θα περιοριστούν στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Διαβάστε ακόμα: Αγίου Πνεύματος 2018: Πότε «πέφτει» – Για ποιους είναι αργία

Την Τετάρτη (23/05) αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα ηπειρωτικά αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη (24/05) στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Από το βράδυ βαθμιαία βελτίωση. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις