Σοκ: Θείος ασελγούσε στα ανίψια του!

ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Θείος ασελγούσε στα ανίψια του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Ο 72χρονος Βολιώτης κατηγορείται για πράξεις φρίκης σε βάρος τεσσάρων ανήλικων παιδιών, με τα οποία μάλιστα είχε οικογενειακή σχέση καθώς ήταν θείος τους. Η υπόθεση, σύμφωνα με το taxydromos. gr, είχε αποκαλυφθεί από την Αστυνομία το 2015 μετά από καταγγελία, και προανακριτικά είχε διαπιστωθεί ότι οι ασελγείς πράξεις συνέβαιναν για το χρονικό διάστημα 2013 – 2015. […]

24.05.2018 | 15:48

Ο 72χρονος Βολιώτης κατηγορείται για πράξεις φρίκης σε βάρος τεσσάρων ανήλικων παιδιών, με τα οποία μάλιστα είχε οικογενειακή σχέση καθώς ήταν θείος τους.

Η υπόθεση, σύμφωνα με το taxydromos. gr, είχε αποκαλυφθεί από την Αστυνομία το 2015 μετά από καταγγελία, και προανακριτικά είχε διαπιστωθεί ότι οι ασελγείς πράξεις συνέβαιναν για το χρονικό διάστημα 2013 – 2015.

Τα τέσσερα παιδιά του ευρύτερου οικογενειακού περιβάλλοντος του 72χρονου βίωναν έναν ανείπωτο εφιάλτη στο εξοχικό σπίτι.

Διαβάστε ακόμα: Τραγικό δυστύχημα – ΙΧ έπεσε σε στάση λεωφορείου (pics)

Ο 72χρονος όλο αυτό το διάστημα κυκλοφορούσε ελεύθερος με εγγυοδοσία 10.000 ευρώ, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Βόλου.

Χθες (23/5) στο δικαστήριο εξετάστηκαν δύο μάρτυρες του κατηγορητηρίου, και λόγω του πέρατος του ωραρίου η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018.

Η δίκη θα συνεχιστεί με την εξέταση και των υπόλοιπων μαρτύρων, την απολογία του κατηγορουμένου, την πρόταση του εισαγγελέα, τις αγορεύσεις των δικηγόρων και την απόφαση του δικαστηρίου.

Exit mobile version