Μεταξύ μας, πόσες φορές δώσατε μάχες για να πετύχετε την ομελέτα που τρώτε στα καταστήματα; Και… μεταξύ μας πάλι, πόσες φορές το καταφέρατε;
Κι όμως, υπάρχει ένα κόλπο για το οποίο χρειάζεται μόνο μια πλαστική σακούλα με zip και αντί για ένα τηγάνι με λάδι, μια κατσαρόλα με νερό. Αρκετό νερό.
Γεμίστε το τηγάνι με νερό και αφήστε το να βράσει.
Σπάστε τα αβγά και βάλτε τα στην πλαστική σακούλα.
Το τέλειο tip για να μείνουν φρέσκες οι ντομάτες
Κλείστε την και ανακινήστε την τόσο ώστε οι κρόκοι με τα ασπράδια να ομογενοποιηθούν.
Μόλις ομογενοποιηθούν τα αβγά προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά που θέλετε να έχει η ομελέτα σας.
Κλείστε τη σακούλα και ανακατέψτε και πάλι για να πάνε όλα τα υλικά μαζί.
Βάλτε τη σακούλα μέσα στο βραστό νερό.
Αφήστε το μείγμα της ομελέτας -πάντα μέσα στη σακούλα- να βράσει για 12 με 15 λεπτά.
Ανοίγετε τη σακούλα, βγάζετε την ομελέτα σας και την απολαμβάνετε!