Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αστυνομικός πυροβόλησε άνδρα
ΚΟΣΜΟΣ

Αστυνομικός πυροβόλησε άνδρα

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες Αρχές για ένα αστυνομικό ότι πυροβόλησε ένα άνδρα εντός ναού. Όπως αναφέρει το Reuters, ένας Γερμανός αστυνομικός πυροβόλησε έναν άνδρα στον Καθεδρικό Ναό του Βερολίνου σήμερα (3/6),σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ. Οι συνθήκες που εκτυλίχθηκε το περιστατικό δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Διαβάστε ακόμα: Αστυνομικός χτυπάει αλύπητα την κόρη του μέσα στο σχολείο […]

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες Αρχές για ένα αστυνομικό ότι πυροβόλησε ένα άνδρα εντός ναού.

Όπως αναφέρει το Reuters, ένας Γερμανός αστυνομικός πυροβόλησε έναν άνδρα στον Καθεδρικό Ναό του Βερολίνου σήμερα (3/6),σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ.

Οι συνθήκες που εκτυλίχθηκε το περιστατικό δεν έχουν αποσαφηνιστεί.

Διαβάστε ακόμα: Αστυνομικός χτυπάει αλύπητα την κόρη του μέσα στο σχολείο (vid)

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης διακρίνονται ένοπλοι αστυνομικοί ενώ αποκλείουν την περιοχή περιμετρικά του καθεδρικού ναού και δύο ασθενοφόρα που έχουν σταθμεύσει στην είσοδο του ναού, ενός δημοφιλούς τουριστικού προορισμού στην πρωτεύουσα της Γερμανίας.

«Σημειώθηκε ένας πυροβολισμός στον καθεδρικό ναό του Βερολίνου» δήλωσε μια εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις