Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συγκλονίζει ο πατέρας του μικρού Μάριου: «Το μόνο που ζητώ είναι…»
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας του μικρού Μάριου: «Το μόνο που ζητώ είναι…»

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του μικρού Μάριου ο οποίος, πριν από ένα χρόνο, έχασε τη ζωή του από «αδέσποτη» σφαίρα στο Μενίδι. Σήμερα (8/6) Παρασκευή φίλοι, συμμαθητές και συγγενείς βρέθηκαν στο δημοτικό σχολείο της περιοχής, προκειμένου να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη του. «Δεν είμαι αισιόδοξος. Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Ένα χρόνο μετά και […]

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του μικρού Μάριου ο οποίος, πριν από ένα χρόνο, έχασε τη ζωή του από «αδέσποτη» σφαίρα στο Μενίδι.

Σήμερα (8/6) Παρασκευή φίλοι, συμμαθητές και συγγενείς βρέθηκαν στο δημοτικό σχολείο της περιοχής, προκειμένου να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη του.

«Δεν είμαι αισιόδοξος. Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Ένα χρόνο μετά και δεν έχει βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα θρηνήσουμε κι άλλα θύματα. Τον Μάριο τον έχουν ξεχάσει όλοι. Το μόνο που ζητώ είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Τίποτα άλλο», εξέφρασε ο πατέρας στους δημοσιογράφους.

Διαβάστε ακόμα: Σπαρακτικές στιγμές στην κηδεία του 11χρονου Μάριου (pics)

Και συνέχισε: «Η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Η κατάσταση ωστόσο δεν έχει αλλάξει, στο Μενίδι έχουμε διαρκώς περιστατικά, έχουμε πυροβολισμούς, έχουμε διακίνηση ναρκωτικών. Είναι μία παγιωμένη κατάσταση που δεν αλλάζει. Δεν πιστεύω πως πρόκειται να αλλάξει κάτι. Είναι μια κατάσταση που επικρατεί χρόνια στην περιοχή. Εδώ δεν μπόρεσαν να βρουν το δολοφόνο του παιδιού μου. Αυτό θέλω. Να βρεθεί για να ησυχάσουμε».

«Θέλουμε δικαιοσύνη αυτό είναι όλο. Δεν πρέπει να ξεχνούν τον Μάριο γιατί ο θάνατός του ανέδειξε τα προβλήματα μιας ολόκληρης περιοχής, που ταλαιπωρείται εδώ και αρκετά χρόνια από μία κατάσταση που δεν φαίνεται πως θα αλλάξει ποτέ», τόνισε.

Διαβάστε ακόμα: Πυρκαγιά σε κατάστημα – Λιποθύμησε άνδρας (pics)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις