Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πολυνομοσχέδιο: Ένταση και μπερδέματα στην ψηφοφορία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολυνομοσχέδιο: Ένταση και μπερδέματα στην ψηφοφορία

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης. Το πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής, από την κυβερνητική πλειοψηφία, ενώ σύσσωμη η αντιπολίτευση (ΝΔ, ΔΗΣΥ, ΧΑ, ΚΚΕ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων), καταψήφισε στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές. Διαβάστε ακόμα: Νέες αντικειμενικές αξίες – Αλλάζουν οι τιμές ζώνης Νωρίτερα, κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας […]

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης.

Το πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής, από την κυβερνητική πλειοψηφία, ενώ σύσσωμη η αντιπολίτευση (ΝΔ, ΔΗΣΥ, ΧΑ, ΚΚΕ, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων), καταψήφισε στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές.

Διαβάστε ακόμα:

Νέες αντικειμενικές αξίες – Αλλάζουν οι τιμές ζώνης

Νωρίτερα, κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας επί της αρχής του νομοσχεδίου, υπήρξε «μπέρδεμα» από την Ένωση Κεντρώων, όταν ο βουλευτής της Δημήτρης Καραβαδέλλας, που ήταν ο μόνος παρών από την κοινοβουλευτική του ομάδα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, έκανε λάθος και δήλωσε «παρών» αντί να πει ότι το κόμμα του «καταψηφίζει».

Λίγη ώρα αργότερα, ο ειδικός αγορητής της Ένωσης Κεντρών, Μάριος Γεωργιάδης, εισήλθε στην αίθουσα για να διορθώσει την ψήφο της ΕΚ λέγοντας:

Διαβάστε ακόμα:

ΟΝΝΕΔ για Καμμένο: «Ρεσιτάλ φαιδρότητας»

«Εμείς όπως είπαμε και χθες καταψηφίζουμε με χέρια και με πόδια και προφανώς έγινε κάποια παρανόηση την ώρα της ψηφοφορίας από το τι ψήφισε ο συνάδελφος…».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής, Νίκος Μανιός, διόρθωσε την ψήφο της Ένωσης Κεντρώων και κατέγραψε την αρνητική ψήφο.

Το νομοσχέδιο, του οποίου η επεξεργασία στις Επιτροπές ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ και αύριο το πρωί εισάγεται στην Ολομέλεια για διήμερη συζήτηση και ψήφιση, αποτέλεσε το «κόκκινο» πανί για την πλειοψηφία των -πάνω από 40- εκπροσώπων φορέων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις