Αν και συνήθως δεν μένει κανένα κομμάτι, πιθανόν να περισσέψει πίτσα και να την κρατήσουμε για την επόμενη μέρα. Επειδή όμως δεν τρώγεται κρύα, πρέπει να την περάσουμε από ένα… ζέσταμα. Το κάνουμε σωστά όμως; Δείτε τον καλύτερο τρόπο. Αν θέλετε να ζεστάνετε ένα ή δύο κομμάτια, χρησιμοποιήστε μια τοστιέρα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το […]
Αν και συνήθως δεν μένει κανένα κομμάτι, πιθανόν να περισσέψει πίτσα και να την κρατήσουμε για την επόμενη μέρα. Επειδή όμως δεν τρώγεται κρύα, πρέπει να την περάσουμε από ένα… ζέσταμα.
Το κάνουμε σωστά όμως; Δείτε τον καλύτερο τρόπο.
Αν θέλετε να ζεστάνετε ένα ή δύο κομμάτια, χρησιμοποιήστε μια τοστιέρα.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το τηγάνι.
Κάτι «βρώμικο» στο… πόδι – Η πιο γρήγορη πίτσα, χωρίς λιπαρά
Τοποθετήστε τα κομμάτια της πίτσας και καλύψτε τα με ένα καπάκι. Αφήστε να μαγειρευτούν για 2 έως 3 λεπτά.
Για περισσότερα κομμάτια, θερμάνετε ένα αντικολλητικό χαρτί στο φούρνο, στους 230 βαθμούς Κελσίου.
Τοποθετήστε τα κομμάτια της πίτσας στο αντικολλητικό χαρτί και αφήστε τα για 10 λεπτά, ή μέχρι το τυρί να γίνει αφρώδες.
Το μεγαλύτερο λάθος που κάνετε, είναι ο φούρνος μικροκυμάτων.
Καταστρέφει την πίτσα τελείως.