Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για Μπαρμπαρούση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για Μπαρμπαρούση

Τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας ζήτησε ο Σταύρος Κοντονής για όσα είπε ο βουλευτής της ΧΑ Κώστας Μπαρμπαρούσης στη Βουλή. Ο υπουργός διαβίβασε στον εισαγγελέα τα πρακτικά από την ομιλία του βουλευτή με την εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «News 24/7» ο κ. Κοντονής δήλωσε πως στο κάλεσμα που απηύθυνε […]

Τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας ζήτησε ο Σταύρος Κοντονής για όσα είπε ο βουλευτής της ΧΑ Κώστας Μπαρμπαρούσης στη Βουλή.

Ο υπουργός διαβίβασε στον εισαγγελέα τα πρακτικά από την ομιλία του βουλευτή με την εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «News 24/7» ο κ. Κοντονής δήλωσε πως στο κάλεσμα που απηύθυνε ο βουλευτής της ΧΑ προς την στρατιωτική ηγεσία να προβεί σε συλλήψεις υπουργών και πολιτειακών παραγόντων υπάρχει σωρεία ποινικών αδικημάτων των οποίων τον χαρακτηρισμό θα κάνει ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι υπάρχουν και κακουργηματικά αδικήματα.

Η Χρυσή Αυγή ζητά πραξικόπημα – Καμμένος: «Να ασκηθεί ποινική δίωξη» (vids)

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επεσήμανε ότι σε περίπτωση κακουργήματος προβλέπεται ακόμη και σύλληψη βουλευτή.

Ο βουλευτής κάλεσε από το βήμα της Βουλής τις Ένοπλες Δυνάμεις να παρέμβουν και η ηγεσία τους να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον  πρωθυπουργό και τον υπουργό Άμυνας, προκειμένου να μην υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις