Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πρόταση μομφής: Αποχώρησε το ΚΚΕ από την συζήτηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόταση μομφής: Αποχώρησε το ΚΚΕ από την συζήτηση

Το ΚΚΕ δεν θα συμμετάσχει στην συζήτηση για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην Βουλή. Συγκεκριμένα τόνισε: «Η ΚΟ του ΚΚΕ δεν θα πάρει άλλο μέρος σε αυτή την παρωδία κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Αποχωρούμε από τη διαδικασία. Την δυσπιστία, έτσι κι αλλιώς από τον ελληνικό λαό την έχετε, ΝΔ και […]

Το ΚΚΕ δεν θα συμμετάσχει στην συζήτηση για την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης όπως ανακοίνωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην Βουλή.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Η ΚΟ του ΚΚΕ δεν θα πάρει άλλο μέρος σε αυτή την παρωδία κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Αποχωρούμε από τη διαδικασία. Την δυσπιστία, έτσι κι αλλιώς από τον ελληνικό λαό την έχετε, ΝΔ και κυβέρνηση».

Διαβάστε ακόμα:

LIVE: Πεδίο μάχης η Βουλή για την πρόταση μομφής (vid)

Ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι: «Το ΚΚΕ Δεν θα δώσει συστατική επιστολή για το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, αυτοί αξιοποιούν την προθυμία σας. Σας έχει συναρπάσει η αφ’ υψηλού καρέκλα της εξουσίας και φουσκώνετε σαν γαλοπούλες από περηφάνια. Παίζετε τις κουμπάρες.

Η σημερινή πρόταση δυσπιστίας της  ΝΔ είναι βούτυρο στο ψωμί των Τσίπρα-Καμμένου και συμβάλλει όχι στην πραγματική ενημέρωση του λαού αλλά στον αποπροσανατολισμό από το ουσιαστικό πρόβλημα που έχει η συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ. «Είστε στην ίδια γραμμή του yes man απέναντι στο ΝΑΤΟ, και ζητάτε τους αστερίσκους απέναντι σε δευτερεύοντα και τριτεύοντα θέματα.

Διαβάστε ακόμα:

Aποβλήθηκε η Χρυσή Αυγή από την συζήτηση στη Βουλή

Το πολιτικό θράσος του κ. Τσίπρα δεν έχει όρια. Αυτός ο τόπος έχει γνωρίσει πολλούς καλαμοκαβαλάρηδες και άλλους τόσους που εμφανίζονται λες και έχουν φάει τον Λένιν και τον Μαρξ με το κουτάλι. Χρειάζεται και περίσσιο θράσος για να επικαλείται κανείς τον Λένιν και να τα λέει σε τηλεοπτική συνέντευξη την στιγμή που υπογράφεις συμφωνία για να φυλακιστεί ακόμη ένας λαός στην λυκοσυμμαχία του ΝΑΤΟ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις