Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τα “μαζεύει” ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα “μαζεύει” ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Μετά τον σάλο, ο Κωνσταντίνος Μπαρμοπαρούσης τα «μαζεύει». Οι δηλώσεις του στη Βουλή, όπου κάλεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις σε πραξικόπημα για τη συμφωνία με τα Σκόπια, έφερε ακόμη ένα «χάος» στην πολιτική σκηνή. Ο Σταύρος Κοντονής έδωσε εντολή για άμεση εισαγγελική έρευνα, ενώ η Χρυσή Αυγή τον διέγραψε. Η Χρυσή Αυγή ζητά πραξικόπημα – Καμμένος: […]

Μετά τον σάλο, ο Κωνσταντίνος Μπαρμοπαρούσης τα «μαζεύει».

Οι δηλώσεις του στη Βουλή, όπου κάλεσε τις Ένοπλες Δυνάμεις σε πραξικόπημα για τη συμφωνία με τα Σκόπια, έφερε ακόμη ένα «χάος» στην πολιτική σκηνή.

Ο Σταύρος Κοντονής έδωσε εντολή για άμεση εισαγγελική έρευνα, ενώ η Χρυσή Αυγή τον διέγραψε.

Η Χρυσή Αυγή ζητά πραξικόπημα – Καμμένος: «Να ασκηθεί ποινική δίωξη» (vids)

Τώρα, ο κ. Μπαρμπαρούσης ανακαλεί τα όσα είπε και κάνει λόγο για αυθόρμητη δήλωση. Μάλιστα υποστηρίζει πως τα όσα είπε δεν είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη Συνταγματική Νομιμότητα, ενώ υποστηρίζει πως τα όσα είπε παρερμηνεύτηκαν.

Δήλωση βουλευτή Κωνστσαντίνου Μπαρμπαρούση

Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου -τις οποίες ανακαλώ- επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη Συνταγματική Νομιμότητα.

Καμμένος και Κουβέλης κατέθεσαν μήνυση

Δυστυχώς, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης (vid)

Ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένου, ότι σε μια τυχή δήλωσή μου, έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το Πολίτευμα!

Τονίζω ότι η προσήλωσή μου στη Συνταγματική Νομιμότητα, την οποία υπηρετώ ως εκλεγμένος μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας, από το έτος 2012, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις