Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κωνσταντοπούλου: «Η συμφωνία είναι του Τσίπρα όχι της Ελλάδας»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου: «Η συμφωνία είναι του Τσίπρα όχι της Ελλάδας»

«Η συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας δεν δεσμεύει τη Ελλάδα» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και τονίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει τέτοια νομιμοποίηση. Μιλώντας στον ρ/σ «Πρακτορείο 104,9 fm», η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου,δήλωσε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός «ουδέποτε πήρε τη νομιμοποίηση να υπογράψει και το […]

«Η συμφωνία για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας δεν δεσμεύει τη Ελλάδα» δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και τονίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει τέτοια νομιμοποίηση.

Μιλώντας στον ρ/σ «Πρακτορείο 104,9 fm», η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου,δήλωσε πως ο Έλληνας πρωθυπουργός «ουδέποτε πήρε τη νομιμοποίηση να υπογράψει και το περιεχόμενο αυτής της συμφωνίας αντιστρατεύεται κυριαρχικά μας δικαιώματα και ζωτικά μας συμφέροντα».

Λοβέρδος: «Πήραμε οικονομικά ανταλλάγματα για το Σκοπιανό;»

«Για μας αυτή η συμφωνία είναι μια προδοσία, είναι μια εκχώρηση που δεν είχε δικαίωμα κανείς να κάνει και είναι μια παραχώρηση που δεν τόλμησε κανείς να κάνει μέχρι τώρα, διότι υπάρχει επίγνωση του τι σημαίνει αυτού του είδους η παραχώρηση» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου και συνέχισε:

Παραδοχή – βόμβα Σγουρίδη για Σκοπιανό

«Η ένταξη της γείτονος στο ΝΑΤΟ είναι επιθυμία της αμερικανικής κυβέρνησης και των δανειστών και κυρίαρχα της Γερμανίας. Αυτή η ένταξη δεν εξυπηρετεί σε τίποτα, αλλά είναι αντίθετη προς τα συμφέροντα της Ελλάδας. Ουσιαστικά μετατρέπει με τη βούλα τη γείτονα χώρα σε ένα άλλο προτεκτοράτο στα σύνορα μας και αποτελεί την επέκταση μιας αποικιοκρατικής πολιτικής που δυστυχώς εφαρμόζεται ξετσίπωτα στα Βαλκάνια και στη χώρα μας».

Δείτε εδώ όλα τα θέματα σχετικά με την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το Σκοπιανό

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις