Επέστρεψε στις φυλακές ο Κουφοντίνας

ΕΛΛΑΔΑ

Επέστρεψε στις φυλακές ο Κουφοντίνας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μετά την 48ωρη άδεια που είχε πάρει. Ξανά εκτός των φυλακών βρέθηκε για δύο ημέρες, από την Τρίτη (19/6) μέχρι και σήμερα Πέμπτη (21/6), ύστερα από την απεργία πείνας που πραγματοποίησε. Διαβάστε ακόμα: Τουρκία κατά ελληνικής δικαιοσύνης λόγω Κουφοντίνα Αυτή τη φορά μάλιστα υπήρχαν και πιο χαλαροί, περιοριστικοί όροι […]

21.06.2018 | 09:01

Επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μετά την 48ωρη άδεια που είχε πάρει.

Ξανά εκτός των φυλακών βρέθηκε για δύο ημέρες, από την Τρίτη (19/6) μέχρι και σήμερα Πέμπτη (21/6), ύστερα από την απεργία πείνας που πραγματοποίησε.

Διαβάστε ακόμα: Τουρκία κατά ελληνικής δικαιοσύνης λόγω Κουφοντίνα

Αυτή τη φορά μάλιστα υπήρχαν και πιο χαλαροί, περιοριστικοί όροι από τις προηγούμενες δύο άδειες, δίνοντας το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα, μία φορά την ημέρα και όχι δύο.

Εμφανώς καταβεβλημένος και αδυνατισμένος από την απεργία πείνας που έκανε, ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη, Δημήτρης Κουφοντίνας, βγήκε στις 9.20 από τις φυλακές Κορυδαλλού με την τρίτη του 48ωρη άδεια.

Διαβάστε ακόμα: Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Κουφοντίνα: «Όχι άδεια σε τρομοκράτες»

Τον υποδέχθηκαν ελάχιστα μέλη του Ρουβίκωνα, ενώ τον συνόδευαν ο γιος του Έκτορας και η σύντροφός του Αγγελική Σωτηροπούλου.

Θυμίζουμε ότι η απεργία πείνας ξεκίνησε στα τέλη του προηγούμενου μήνα, γιατί δεν του έδιναν νέα άδεια από τις φυλακές, με αποτέλεσμα να μπει στο νοσοκομείο.

Exit mobile version