Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ένταση στο Εφετείο για τον θάνατο της 16χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Ένταση στο Εφετείο για τον θάνατο της 16χρονης

Ένταση σημειώθηκε στο Εφετείο Χανίων, κατόπιν της σχετικής απόφασης για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας. Οι συγγενείς ξέσπασαν μόλις άκουσαν ότι οι γιατροί, που κατηγορούνταν για τον θάνατό της, είναι αθώοι. Διαβάστε ακόμα: Αγγελίες – μαϊμού στο Διαδίκτυο! «Χορηγούσαν» δάνεια Πρόκειται για δύο γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου που κάθισαν στο εδώλιο για την υπόθεση θανάτου της άτυχης […]

Ένταση σημειώθηκε στο Εφετείο Χανίων, κατόπιν της σχετικής απόφασης για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας.

Οι συγγενείς ξέσπασαν μόλις άκουσαν ότι οι γιατροί, που κατηγορούνταν για τον θάνατό της, είναι αθώοι.

Διαβάστε ακόμα: Αγγελίες – μαϊμού στο Διαδίκτυο! «Χορηγούσαν» δάνεια

Πρόκειται για δύο γιατρούς του νοσοκομείου Ρεθύμνου που κάθισαν στο εδώλιο για την υπόθεση θανάτου της άτυχης κοπέλας τον Απρίλιο του 2011.

Η νεαρή είχε μεταφερθεί από φίλους της σε κατάσταση μέθης, με τους δύο γιατρούς να αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια δια παραλείψεως.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε και ένας 29χρονος (τότε 23 ετών) από το Ρέθυμνο αντιμετωπίζοντας την κατηγορία για άμεση συνέργεια σε βιασμό που κρίθηκε και αυτός αθώος.

Διαβάστε ακόμα: «Μπλόκο» της Δίωξης σε 4 εκατομμύρια χάπια ecstasy (pics)

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Εφετείου, όπως ήταν αναμενόμενο, προκλήθηκε ένταση στο δικαστήριο από τις αντιδράσεις των μελών της οικογένειας της 16χρονης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις