Η πιο απλή εκδοχή για κρέπα που μπορείς να γεμίσεις με πραλίνα, καραμέλα, μαρμελάδα ή τυρί κρέμα, μανιτάρια και μπέικον!
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παίξεις με τη γέμιση.
Υλικά
1 κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις (κοσκινισμένο)
1,5 κούπα γάλα
2 αυγά
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Στη συνέχεια ανάβουμε το μάτι της κουζίνας και βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι να πάρει θερμοκρασία.
Αν δεν έχουμε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ένα κανονικό τηγάνι και μια κουταλιά της σούπας βούτυρο.
Παίρνουμε μια μεγάλη κουτάλα και μόλις πάρει θερμοκρασία ρίχνουμε αργά αργά το μείγμα του χυλού.
Ξέρουμε ότι η κρέπα είναι έτοιμη από την κάτω πλευρά μόλις αρχίσει να κάνει φουσκάλες η πάνω πλευρά.
Στη συνέχεια τη γυρίζουμε και αφήνουμε να πάρει χρώμα από την άλλη πλευρά.
Βγάζουμε από το τηγάνι και τη μεταφέρουμε σε ένα πιάτο.
Μπορούμε να δώσουμε έξτρα γεύση στο μείγμα του χυλού βάζοντας ξύσμα πορτοκαλιού, ένα σφηνάκι λικέρ από τη γεύση που σου αρέσει ή ακόμα και μικρά κομμάτια κουβερτούρας.