Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επίθεση στο κτίριο της De Telegraaf (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση στο κτίριο της De Telegraaf (vid)

Ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω στο κτίριο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία της ολλανδικής εφημερίδας De Telegraaf στο Άμστερνταμ νωρίς σήμερα το πρωί και η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι κανένας δεν τραυματίστηκε, καθώς στο κτίριο εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνο ο φρουρός ασφαλείας. «Έπεσαν» πυροβολισμοί – Συναγερμός στην Γαλλία […]

Ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω στο κτίριο που στεγάζει τα κεντρικά γραφεία της ολλανδικής εφημερίδας De Telegraaf στο Άμστερνταμ νωρίς σήμερα το πρωί και η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για σκόπιμη ενέργεια.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι κανένας δεν τραυματίστηκε, καθώς στο κτίριο εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνο ο φρουρός ασφαλείας.

«Έπεσαν» πυροβολισμοί – Συναγερμός στην Γαλλία

Το λευκό φορτηγάκι έπεσε πάνω στην τζαμαρία, στην πρόσοψη του κτιρίου της Telegraaf, που βρίσκεται στα περίχωρα του Άμστερνταμ, περίπου στις 04:00 π.μ. τοπική ώρα και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ο οδηγός του φορτηγού διέφυγε με άλλο αυτοκίνητο, το οποίο πιθανόν οδηγούσε κάποιος συνεργός του, πρόσθεσε η αστυνομία. Και οι δύο ύποπτοι παραμένουν ασύλληπτοι έως αυτή την ώρα.

Δολοφονία στην Πάφο: Πατέρας δύο παιδιών ο 39χρονος

Ο διευθυντής της εφημερίδας Πάουλ Γιάνσεν δήλωσε ότι το κίνητρο δεν είναι σαφές. «Δυστυχώς η δημοσιογραφία έχει μπει στο στόχαστρο επιθέσεων περισσότερες από μία φορές. Αυτός είναι σοβαρός λόγος ανησυχίας, αλλά δεν πρόκειται να φοβηθούμε», είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις