Tips για κρεμώδες ρυζόγαλο – Δεν θα αντισταθείς!

PLUS

Tips για κρεμώδες ρυζόγαλο – Δεν θα αντισταθείς!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Αν θες το ρυζόγαλο που φτιάχνεις να είναι κρεμώδες, τότε τα παρακάτω tips θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα. Το ρυζόγαλο είναι ένα συνηθισμένο επιδόρπιο στα εστιατόρια, ενώ είναι ιδανική λύση και για πρωινό στο ξενοδοχείο. Διαβάστε ακόμα: Frozen yogurt χωρίς μηχανή – Θέλεις κάτι άλλο για το καλοκαίρι; Σύμφωνα με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, υπάρχουν μικρά μυστικά […]

28.06.2018 | 10:00

Αν θες το ρυζόγαλο που φτιάχνεις να είναι κρεμώδες, τότε τα παρακάτω tips θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα.

Το ρυζόγαλο είναι ένα συνηθισμένο επιδόρπιο στα εστιατόρια, ενώ είναι ιδανική λύση και για πρωινό στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε ακόμα: Frozen yogurt χωρίς μηχανή – Θέλεις κάτι άλλο για το καλοκαίρι;

Σύμφωνα με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, υπάρχουν μικρά μυστικά για να πετύχει και να… δέσει η συνταγή για το ρυζόγαλο.

Για να μην βγει σφιχτό, την ώρα που βράζετε το ρύζι, να έχετε χαμηλή φωτιά, ώστε να μην εξατμίζονται τα υγρά με δυνατό βρασμό.

Διαβάστε ακόμα: Μια κρέπα για τον καφέ – Η πιο απλή εκδοχή

Μάλιστα, μια πρέζα αλάτι στο ρυζόγαλο απογειώνει τη γεύση του και τονίζει τα αρώματα της μαστίχας και της κανέλας.

Τέλος, ανάλογα με την εποχή, το ρυζόγαλο… σηκώνει πολλές παραλλαγές. Τον χειμώνα το συνδυάζουμε με γλυκό του κουταλιού, την άνοιξη με ψιλοκομμένες φράουλες, το καλοκαίρι με μπόλικη κανέλα και το φθινόπωρο με καραμελωμένα μήλα και κανέλα.

Exit mobile version