Συνελήφθη ξανά η Σούζαν Σάραντον

ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη ξανά η Σούζαν Σάραντον

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Χειροπέδες πέρασαν οι άνδρες των Αρχών στην βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Σούζαν Σάραντον. Η διάσημη ηθοποιός, γνωστή για τις πολιτικές της πεποιθήσεις, συμμετείχε σε διαδηλώσεις ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ για το μεταναστευτικό, που προβλέπει τον διαχωρισμό παιδιών μεταναστών από τους γονείς τους. Τραμπ και Όρμπαν «κλείνουν» τα σύνορα Η Σάραντον πραγματοποιούσε […]

30.06.2018 | 11:33

Χειροπέδες πέρασαν οι άνδρες των Αρχών στην βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό Σούζαν Σάραντον.

Η διάσημη ηθοποιός, γνωστή για τις πολιτικές της πεποιθήσεις, συμμετείχε σε διαδηλώσεις ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ για το μεταναστευτικό, που προβλέπει τον διαχωρισμό παιδιών μεταναστών από τους γονείς τους.

Τραμπ και Όρμπαν «κλείνουν» τα σύνορα

Η Σάραντον πραγματοποιούσε καθιστική διαμαρτυρία μαζί με άλλες 600 γυναίκες έξω από το κτίριο της γερουσίας.

Εκτός από την ηθοποιό, η αστυνομία συνέλαβε και την υποψήφια των Δημοκρατικών Πραμίλα Τζεϊαπάλ, η οποία χαρακτήρισε απάνθρωπη την πολιτική του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τη μεταχείριση των μεταναστών στα σύνορα.

Απέλαση χωρίς δικαστές και δίκη προτείνει ο Τραμπ

Οι διαδηλώτριες φώναζαν συνθήματα όπως «μας νοιάζει», μια αναφορά στο πανωφόρι με τη φράση «Δεν με νοιάζει» που φορούσε η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ στη διάρκεια επίσκεψής της σε κέντρο κράτησης παιδιών μεταναστών.

Ντόναλντ Τραμπ: Είμαι ο λιγότερο ρατσιστής άνθρωπος

Σύμφωνα με την αστυνομία της Ουάσιγκτον, 576 άτομα αντιμετωπίζουν δίωξη για παράνομες κινητοποιήσεις.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει συλληφθεί ξανά στο παρελθόν, το 1999, κατά τη διάρκεια μίας διαδήλωσης στη Νέα Υόρκη με αφορμή τον πυροβολισμό από αστυνομικό ενός άοπλου Αφροαμερικανού εφήβου.

Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθούν νέες διαδηλώσεις κατά της σκληρής πολιτικής του Αμερικανού προέδρου που προβλέπει των χωρισμό των οικογενειών.

Exit mobile version