Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πικραμένος ο Σάντος: «Είναι λυπηρό…»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πικραμένος ο Σάντος: «Είναι λυπηρό…»

Την πικρία του δεν έκρυψε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, μετά την ήττα της ομάδας του. «Πρώτα απ΄ όλα, συγχαρητήρια στην Ουρουγουάη. Είναι, όμως πολύ λυπηρό για την Πορτογαλία. Γνωρίζουμε ότι οι πλατείες είναι γεμάτες στην πατρίδα μας και ότι οι άνθρωποι εκεί ήταν πραγματικά μαζί μας», δήλωσε. Διαβάστε ακόμα: Μουντιάλ 2018: «Θεός» ο Καβάνι, […]

Την πικρία του δεν έκρυψε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος, μετά την ήττα της ομάδας του.

«Πρώτα απ΄ όλα, συγχαρητήρια στην Ουρουγουάη. Είναι, όμως πολύ λυπηρό για την Πορτογαλία. Γνωρίζουμε ότι οι πλατείες είναι γεμάτες στην πατρίδα μας και ότι οι άνθρωποι εκεί ήταν πραγματικά μαζί μας», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμα: Μουντιάλ 2018: «Θεός» ο Καβάνι, απέκλεισε την Πρωταθλήτρια Ευρώπης! (vids)

«Νιώθαμε την παρουσία τους μαζί μας και υπάρχει μια πραγματική θλίψη στα αποδυτήρια γιατί δεν καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Ακόμα συμπλήρωσε: «Στο ποδόσφαιρο, δεν υπάρχουν ηθικές νίκες και θα προτιμούσα να παίζω χειρότερα αλλά να κερδίζω τον αγώνα. Αισθάνομαι ότι το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλό για εμάς από την άποψη της επιθυμίας και της αποφασιστικότητάς μας να σκοράρουμε».

«Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και κάναμε νομίζω ένα καλό παιχνίδι. Πάντα θέλεις να κερδίσεις αλλά εμείς χάσαμε και η Ουρουγουάη είναι αυτή που τα κατάφερε», κατέληξε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις