Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Βροχή» οι σφαίρες στα Εξάρχεια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Βροχή» οι σφαίρες στα Εξάρχεια

«Βροχή» έπεσαν οι σφαίρες τα ξημερώματα στα Εξάρχεια, στην οδό Μαυροματαίων. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, περίπου 10 άτομα, πιθανότατα μέλη αντίπαλων συμμοριών – νονών της νύχτας, ενεπλάκησαν μεταξύ τους. Νεκρός στη μέση του δρόμου – Έκανε διακοπές στο νησί Οι έντρομοι κάτοικοι ακούγοντας τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άνδρες της […]

«Βροχή» έπεσαν οι σφαίρες τα ξημερώματα στα Εξάρχεια, στην οδό Μαυροματαίων.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, περίπου 10 άτομα, πιθανότατα μέλη αντίπαλων συμμοριών – νονών της νύχτας, ενεπλάκησαν μεταξύ τους.

Νεκρός στη μέση του δρόμου – Έκανε διακοπές στο νησί

Οι έντρομοι κάτοικοι ακούγοντας τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και κατάφεραν να συλλάβουν τρεις από τους δράστες.

Όπως επικαλείται το newsit, πρόκειται για τρεις Αλβανούς οι οποίοι οπλοφορούσαν ενώ πάνω τους βρέθηκε συνολικά το ποσό των 13.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως οι δυο από τους τρεις είναι σεσημασμένοι. Ο ένας για υποθέσεις μαστροπείας και απαγωγές και ο άλλος για εκβιασμούς.

Συναγερμός για την εξαφάνιση 12χρονου

Και οι τρεις είναι υπό κράτηση και ανακρίνονται. Παράλληλα, γίνονται έρευνες στα σπίτια τους και αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις