Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θερινές εκπτώσεις: Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θερινές εκπτώσεις: Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου, ενημέρωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ). Ενώ τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 15 Ιουλίου, σε όλη τη χώρα από 11πμ έως 8μμ. Έρχονται οι θερινές εκπτώσεις: Πόσο θα διαρκέσουν Κατά τη […]

Την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου, ενημέρωσε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

Ενώ τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 15 Ιουλίου, σε όλη τη χώρα από 11πμ έως 8μμ.

Έρχονται οι θερινές εκπτώσεις: Πόσο θα διαρκέσουν

Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα εκθέσουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων τους σε εξαιρετικά ελκυστικές και συμφέρουσες τιμές.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές είναι πως, είναι υποχρεωτική η αναγραφή της παλαιάς και της νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, ενώ προτείνεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστών έκπτωσης.

Θερινές εκπτώσεις: Οδηγίες προς εμπόρους και καταναλωτές

Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις