Ο Cool Artisan έχει έμπνευση και φτιάχνει σπιτικό παγωτό ροδάκινο με ελάχιστα υλικά. Αυτή η συνταγή ισορροπεί ιδανικά μεταξύ της φρουτώδης γεύσης ροδάνικο και της καραμέλας! ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 1200 γρ. φρέσκα ροδάνικα – αποφλειωμένα, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα 1/4 φλυτζ. λευκή ζάχαρη 1/4 φλυτζ. sauce καραμέλα 200 ml κρέμα γάλακτος 1 τενεκεδάκι ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα 1 τενεκεδάκι […]
Ο Cool Artisan έχει έμπνευση και φτιάχνει σπιτικό παγωτό ροδάκινο με ελάχιστα υλικά.
Αυτή η συνταγή ισορροπεί ιδανικά μεταξύ της φρουτώδης γεύσης ροδάνικο και της καραμέλας!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1200 γρ. φρέσκα ροδάνικα – αποφλειωμένα, χωρίς κουκούτσια, ψιλοκομμένα
1/4 φλυτζ. λευκή ζάχαρη
1/4 φλυτζ. sauce καραμέλα
200 ml κρέμα γάλακτος
1 τενεκεδάκι ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
1 τενεκεδάκι εβαπορέ γάλα
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
2 φλυτζ. πλήρες γάλα (μπορεί να χρειαστεί 1,5 φλυτζ. ανάλογα με τα λιπαρά).
Frozen yogurt χωρίς μηχανή – Θέλεις κάτι άλλο για το καλοκαίρι;
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπλέντερ πολτοποιούμε τα ροδάκινα με τη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος.
Σε ένα δοχείο παγωτού ανακατεύουμε το μείγμα με τα πολτοποιημένα ροδάκινα, το ζαχαρούχο γάλα, το εβαπορέ γάλα, τη sauce καραμέλα και το εκχύλισμα βανίλιας. Ρίχνουμε το πλήρες γάλα.
Ακολουθούμε τις οδηγίες του κατασκευαστή του δοχείου για να καταψύξουμε το παγωτό.