Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Θα κάνει την «έκπληξη» ο Ταμπάρες;
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θα κάνει την «έκπληξη» ο Ταμπάρες;

Ο Όσκαρ Ταμπάρες απέφυγε να πάρει θέση για το αν ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι «ετοιμοπόλεμος» για τον αυριανό πρώτο προημιτελικό του Μουντιάλ με την Γαλλία. Ο 31χρονος Ουρουγουανός, πέτυχε 2 γκολ στην φάση των «16» εναντίον της Πορτογαλίας, αλλά λίγο πριν το φινάλε του ματς τραυματίστηκε στο μηρό κι αποχώρησε. Από […]

Ο Όσκαρ Ταμπάρες απέφυγε να πάρει θέση για το αν ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι «ετοιμοπόλεμος» για τον αυριανό πρώτο προημιτελικό του Μουντιάλ με την Γαλλία.

Ο 31χρονος Ουρουγουανός, πέτυχε 2 γκολ στην φάση των «16» εναντίον της Πορτογαλίας, αλλά λίγο πριν το φινάλε του ματς τραυματίστηκε στο μηρό κι αποχώρησε. Από τότε κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το μεγάλο ματς της Παρασκευής στο Νίζνι Νόβγκοροντ.

Μουντιάλ 2018: Απειλές κατά Μπάκα και Ουρίμπε

Ο Κριστιάν Στουάνι αναμένεται να τον αντικαταστήσει, εάν δεν αποθεραπευθεί, και με τον Λουίς Σουάρες θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο της «Σελέστε» εναντίον των «τρικολόρ». Σήμερα ο Καβάνι προπονήθηκε, αλλά ξεχωριστά από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, στο πρόγραμμα που ήταν ανοικτό για τα ΜΜΕ.

«Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας και ήταν εξαιρετικός στο ματς με την Πορτογαλία. Από τη στιγμή που τραυματίστηκε, δουλεύει σκληρά για να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να εκπληρώσει το όνειρό του», τόνισε στους δημοσιογράφους ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Όσκαρ Ταμπάρες.

Ο Ντιεγκίτο ζήτησε συγνώμη

Και συνέχισε: «Δεν πρόκειται να πω τίποτα περισσότερο για τον Καβάνι, δεν θέλω να μπλέξω σε σενάρια… Σύντομα θα μάθετε ποιοι θα παίξουν και ποιοι θα βρίσκονται στον πάγκο… Συγχωρέστε μου που δεν θα έχετε την πληροφόρηση που περιμένετε, όπως κι εγώ δεν γνωρίζω τίποτα για την Γαλλία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις