Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σουηδέζα ψάχνει τον πατέρα της στην Κρήτη
ΕΛΛΑΔΑ

Σουηδέζα ψάχνει τον πατέρα της στην Κρήτη

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απίστευτη ιστορία μιας Σουηδέζας η οποία ψάχνει τον πατέρα της στην Κρήτη. Ο λόγος για την Άννα Καρίν, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live. «Η μητέρα μου ήταν στην Κρήτη για διακοπές. Γνώρισε αυτόν τον νεαρό, σε μία ντίσκο», δήλωσε. Επιχείρηση «αέριο γέλιου», που φέρνει κλάματα… Η ιστορία πηγαίνει […]

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απίστευτη ιστορία μιας Σουηδέζας η οποία ψάχνει τον πατέρα της στην Κρήτη.

Ο λόγος για την Άννα Καρίν, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live. «Η μητέρα μου ήταν στην Κρήτη για διακοπές. Γνώρισε αυτόν τον νεαρό, σε μία ντίσκο», δήλωσε.

Επιχείρηση «αέριο γέλιου», που φέρνει κλάματα…

Η ιστορία πηγαίνει πίσω στη δεκαετία του 1980 όταν μια νεαρή από τη Σουηδία ήρθε για διακοπές στη χώρα μας. Τον Ιούνιο του 1981, έμεινε για περίπου δύο εβδομάδες στη Χερσόνησο της Κρήτης.

Τότε ήταν που γνώρισε τον 24χρονο Νίκο, με τον οποίο έζησε ένα φλογερό ειδύλλιο μέχρι την ημέρα που έπρεπε δυστυχώς να γυρίσει στην πατρίδα της.

Αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και εξωλέμβιες μηχανές… κατά παραγγελία (pic)

Όμως, έμεινε έγκυος κυοφορώντας τον καρπό του έρωτά της με τον Κρητικό. Τριάντα έξι χρόνια μετά, η κόρη της, Άννα, ψάχνει αγωνιωδώς να βρει τον πατέρα της.

Αν και η ίδια έχει φτιάξει πλέον τη δική της οικογένεια, νιώθει αυτό το κενό μέσα της. Μάλιστα, όπως λέει η ίδια, η μητέρα της προσπάθησε να επικοινωνήσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις