Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε στην κουζίνα, με υλικά πάμφθηνα και που δεν λείπουν ποτέ από το ντουλάπι μας.
Το ψωμί, είναι ταυτισμένο με το ελληνικό τραπέζι.
Οι περισσότεροι το κρατάμε στην ψωμιέρα, αντί για την πλαστική σακούλα όπως κάναμε παλιά.
Ωστόσο, μπορεί να μουχλιάσει πολύ εύκολα.
Αντικολλητική σχάρα με ένα καταπληκτικό κόλπο
Υπάρχει ένας τρόπος για σώσουμε το ψωμί που φυλάμε στην ψωμιέρα και να μην καταστραφεί.
Το ψωμί διατηρείται περισσότερο καιρό στην ψωμιέρα και δε μουχλιάζει, αν περάσουμε το εσωτερικό της ψωμιέρας με πανί βουτηγμένο σε ξύδι.
Δοκιμάστε το!