Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Spoiler: Ποιος θα πάρει τα… σκήπτρα από τον Ντάνο!
LIFESTYLE

Survivor Spoiler: Ποιος θα πάρει τα… σκήπτρα από τον Ντάνο!

Survivor Spoiler Ποιος θα διαδεχθεί απόψε τον Ντάνο; Το βράδυ οι τηλεθεατές θα πέσουν με τα «μούτρα» στην οθόνη για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό. Κατερίνα Δαλάκα ή Ηλίας Γκότσης; Η Μελίνα έμεινε εκτός τελικού αφού η δυναμική της στην ψηφοφορία απέναντι στο μεγάλο φαβορί, την Κατερίνα Δαλάκα και το αουτσάιντερ, Ηλία Γκότση, δεν ήταν […]

Survivor Spoiler

Ποιος θα διαδεχθεί απόψε τον Ντάνο; Το βράδυ οι τηλεθεατές θα πέσουν με τα «μούτρα» στην οθόνη για να παρακολουθήσουν τον μεγάλο τελικό.

Κατερίνα Δαλάκα ή Ηλίας Γκότσης;

Η Μελίνα έμεινε εκτός τελικού αφού η δυναμική της στην ψηφοφορία απέναντι στο μεγάλο φαβορί, την Κατερίνα Δαλάκα και το αουτσάιντερ, Ηλία Γκότση, δεν ήταν τέτοια που να της επιτρέψει να διεκδικήσει το έπαθλο.

Survivor: Απόψε τελειώνουν όλα – Ποιος θα πάρει τις 100.000 ευρώ;

Δαλάκα και Γκότσης θα τεθούν απόψε στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού για την κατάκτηση της νίκης στο Survivor 2.

Και μπορεί η Μελίνα να έμεινε εκτός, όμως α το δικό της κοινό είναι και αυτό που τελικά θα κρίνει το μεγάλο νικητή.

Survivor: Η σπόντα του Τανιμανίδη στην Queen Σπυροπούλου για το «αντάλλαγμα» (vid)

Η συμμετοχή όσων ψήφισαν Μελίνα χθες και ο τρόπος που θα συμπεριφερθούν απέναντι σε Δαλάκα και Ηλία, θα καθορίσει και την τελική διαφορά ανάμεσα στους δύο φιναλίστ.

Σύμφωνα με τη διαρροή για τα χθεσινά αποτελέσματα, η Δαλάκα έκανε για μια ακόμη φορά τη διαφορά και κατέκτησε την πρώτη θέση στην ψηφοφορία. Ωστόσο, η απόστασή της από τον Ηλία δεν είναι μεγάλη.

Σύμφωνα με όλες τις διαρροές, η Κατερίνα Δαλάκα θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει την κατάκτηση της νίκης και θα γίνει κατά 100.000 ευρώ πλουσιότερη.

Survivor: Ήταν όλοι εκεί, εκτός από έναν (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις