Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εικόνες ντροπής στα Ηλύσια Πεδία – Δακρυγόνα και χάος (pics-vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εικόνες ντροπής στα Ηλύσια Πεδία – Δακρυγόνα και χάος (pics-vid)

Εικόνες ντροπής στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι μετά την κατάκτηση του κυπέλλου. Δακρυγόνα, ξύλο και κανόνια νερού. Οι Παριζιάνοι γέμισαν τους δρόμους της πόλης για να γιορτάσουν το δεύτερο πρωτάθλημα κόσμου μετά από 20 χρόνια Οι τρικολόρ, με το 4-2 επί της Κροατίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, κατέκτησαν ξανά την […]

Εικόνες ντροπής στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων στο Παρίσι μετά την κατάκτηση του κυπέλλου. Δακρυγόνα, ξύλο και κανόνια νερού. Οι Παριζιάνοι γέμισαν τους δρόμους της πόλης για να γιορτάσουν το δεύτερο πρωτάθλημα κόσμου μετά από 20 χρόνια

Οι τρικολόρ, με το 4-2 επί της Κροατίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, κατέκτησαν ξανά την κορυφή του κόσμου, 20 χρόνια μετά την πρώτη φορά.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Γαλλία, αλλά και πολύ πιο πλούσια!

Άνθρωποι με σημαίες της Γαλλίας παντού, με καπνογόνα στα χρώματα της χώρας, με τη «Μασσαλιώτιδα» να ακούγεται παντού, γιόρταζαν, φώναζαν, χαίρονταν την επιτυχία.

Ορισμένοι όμως είχαν άλλα σχέδια. Έσπασαν βιτρίνες μαγαζιών στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων και ισχυρή αστυνομική δύναμη ήταν εκεί για να τους απωθήσει. Όμως τα επεισόδια ανάμεσα σε νεαρούς και την αστυνομία δεν άργησαν να ξεσπάσουν.

4.000 αστυνομικοί που είχαν αναπτυχθεί νωρίτερα στο χώρο όπου χιλιάδες Γάλλοι παρακολούθησαν τον τελικό, μεταφέρθηκαν στα Ηλύσια Πεδία. Περίπου 30 νεαροί που φορούσαν μάσκες άφησαν τα μπουκάλια με το κρασί και τη σαμπάνια για να αρχίσουν να πετούν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Η αστυνομία δεν άργησε να κάνει χρήση χημικών και να απωθήσει τον κόσμο με κανόνια νερού.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς ή συλλήψεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις