Ε ναι λοιπόν, μπορείτε να φάτε την αγαπημένη σας πίτσα ακόμα και για πρωινό. Για αυτήν την πεντανόστιμη συνταγή θα χρειαστείτε 1 ματσάκι σπαράγγια καθαρισμένα, 1/2 φλ. λιαστή ντομάτα, 3/4 φλ. σως πέστο, 1 φλ. ρόκα, 1 «μπάλα» μοτσαρέλας, 1/4 φλ. κουκουνάρι, αλάτι και πιπέρι. Cold brew, γιατί κάποιοι το προτιμούν παγωμένο Όλοι θα σε […]
Ε ναι λοιπόν, μπορείτε να φάτε την αγαπημένη σας πίτσα ακόμα και για πρωινό.
Για αυτήν την πεντανόστιμη συνταγή θα χρειαστείτε 1 ματσάκι σπαράγγια καθαρισμένα, 1/2 φλ. λιαστή ντομάτα, 3/4 φλ. σως πέστο, 1 φλ. ρόκα, 1 «μπάλα» μοτσαρέλας, 1/4 φλ. κουκουνάρι, αλάτι και πιπέρι.
Cold brew, γιατί κάποιοι το προτιμούν παγωμένο
Όλοι θα σε ρωτούν πώς έφτιαξες αυτό το θεϊκό τυρί
Τα σπαράγγια αποτελούν εξαιρετική διατροφή για τον οργανισμό καθώς προστατεύουν το ανοσοποιητικό, μας προφυλάσσουν από διάφορες μορφές καρκίνου, έχουν αντιοξειδωτική δράση και σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα προλαμβάνουν το hangover!
Πώς θα φτιάξετε την πίτσα σας
Αρχικά πρέπει να προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Τοποθετήστε τη ζύμη της πίτσας πάνω σε ένα ταψάκι που προηγουμένως θα έχετε καλύψει με λαδόκολλα. Απλώστε πάνω στη ζύμη την πέστο και ρίξτε αμέσως μετά τη ρόκα, μετά τα σπαράγγια και στο τέλος τη λιαστή ντομάτα.
Τρίψτε από πάνω κομματάκια μοτσαρέλας και στη συνέχεια ρίξτε το κουκουνάρι, αλάτι και πιπέρι.
Ψήστε την πίτσα για 15-20 λεπτά μέχρι το τυρί να λιώσει και η ζύμη να γίνει τραγανή.
Απολαύστε την για πρωινό μαζί με ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι.