Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

26

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Χαρίτσης: Πετύχαμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: Πετύχαμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια

«Έχουμε αφήσει πίσω μας τα δύσκολα αλλά έχουμε μπροστά μας τις μεγάλες προκλήσεις», επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης. «Επιστρέφουν τα μεγάλα διλήμματα – στήριξη του κοινωνικού κράτους και της εργασίας ή λιτότητα και διαρκής συμπίεση του εργατικού κόστους. Εκεί θα κριθούν οι επόμενες πολιτικές μάχες», ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό […]

«Έχουμε αφήσει πίσω μας τα δύσκολα αλλά έχουμε μπροστά μας τις μεγάλες προκλήσεις», επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης.

«Επιστρέφουν τα μεγάλα διλήμματα – στήριξη του κοινωνικού κράτους και της εργασίας ή λιτότητα και διαρκής συμπίεση του εργατικού κόστους. Εκεί θα κριθούν οι επόμενες πολιτικές μάχες», ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel.

Όπως σημείωσε ο ίδιος: «Πετύχαμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια με την κοινωνία όρθια. Δεν θέλουμε να κερδίσουμε τις εκλογές για να παραμείνουμε στην εξουσία, αλλά γιατί έχουμε σχέδιο για την επόμενη μέρα της χώρας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας».

«Χαστούκι» από το ΔΝΤ, λίγο πριν βγει η Ελλάδα από το πρόγραμμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις