Θα σκεφτείτε τώρα: Τι νόημα έχει ένα παγωτό χωρίς ζάχαρη; Κι όμως, αν δεν το δοκιμάσετε δε θα καταλάβετε πόσο μαγική γεύση έχει. Αυτό το σπιτικό παγωτό χωρίς συντηρητικά που ξέρετε ακριβώς τι έχετε βάλει μέσα, θα σας γίνει συνήθεια. Τα υλικά που θα χρειαστείτε για να το φτιάξετε δεν είναι τα γνωστά υλικά που […]
Θα σκεφτείτε τώρα: Τι νόημα έχει ένα παγωτό χωρίς ζάχαρη;
Κι όμως, αν δεν το δοκιμάσετε δε θα καταλάβετε πόσο μαγική γεύση έχει.
Αυτό το σπιτικό παγωτό χωρίς συντηρητικά που ξέρετε ακριβώς τι έχετε βάλει μέσα, θα σας γίνει συνήθεια.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε για να το φτιάξετε δεν είναι τα γνωστά υλικά που έχετε συνηθίσει να βλέπετε σε μια συνταγή παγωτού.
Παρόλα αυτά θα σας χαρίσουν το πιο νόστιμο παγωτό.
Θα χρειαστείτε:
450 γρ. ανάλατο βούτυρο από κάσιους
2 φλ. γάλα από κάσιους, αμύγδαλο ή σόγια
3/4 φλ. maple syrup
λίγο αλάτι
Ξεκινήστε χτυπώντας όλα τα υλικά σας στο μπλέντερ για περίπου 3 λεπτά.
Μεταφέρετε το μείγμα σας σε ένα μπολ και βάλτε το μπολ στην κατάψυξη για ένα ολόκληρο βράδυ. Την επόμενη μέρα απλά απολαύστε το παγωτό σας.
Μπορείτε να διατηρήσετε το παγωτό σας στην κατάψυξη για περίπου 2 εβδομάδες.