Η αγαπημένη εποχή των κουνουπιών έχει φτάσει και δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το κόκκινο σημάδι και τη φαγούρα που αφήνει αυτό με το τσίμπημά του. Δείτε παρακάτω δύο τρόπους για να απαλλαγείτε από την έντονη ερυθρότητα και κυρίως από τη φαγούρα του τσιμπήματος. Φλούδα μπανάνας Η φλούδα από την μπανάνα που φάγατε μπορεί […]
Η αγαπημένη εποχή των κουνουπιών έχει φτάσει και δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από το κόκκινο σημάδι και τη φαγούρα που αφήνει αυτό με το τσίμπημά του.
Δείτε παρακάτω δύο τρόπους για να απαλλαγείτε από την έντονη ερυθρότητα και κυρίως από τη φαγούρα του τσιμπήματος.
Φλούδα μπανάνας
Η φλούδα από την μπανάνα που φάγατε μπορεί να γίνει ο καλύτερός σας σύμμαχος. Πάρτε την εσωτερική πλευρά της φλούδας και τρίψτε πάνω στην κοκκινίλα. Θα υποχωρήσουν αμέσως τα ενοχλητικά συμπτώματα.
Παγωμένο λεμόνι
Ένα λεμόνι από το ψυγείο μπορεί να είναι επίσης μια λύση. Πάρτε το λεμόνι και κόψτε το στη μέση. Βάλτε το κατευθείαν πάνω στο τσίμπημα και θα σταματήσετε με αυτόν τον τρόπο τη φαγούρα. Μιας και το λεμόνι είναι όξινο μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτή η λύση αντενδείκνυται αν έχετε προηγουμένως ξύσει και ερεθίσει το σημείο του τσιμπήματος.