«Ξάφριζαν» σπίτια την ώρα που οι ένοικοι κοιμόντουσαν

ΕΛΛΑΔΑ

«Ξάφριζαν» σπίτια την ώρα που οι ένοικοι κοιμόντουσαν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δεκάδες άνθρωποι πιάστηκαν στον ύπνο, κυριολεκτικά και μεταφορικά, καθώς δύο ληστές επέλεγαν να μπαίνουν σε ενοικιαζόμενες κατοικίες τουριστών ενώ οι ένοικοι ήταν μέσα σ’ αυτές και κοιμόντουσαν. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε κατόπιν έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Μουδανιών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Αλβανών υπηκόων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού Ήδη, ο […]

25.07.2018 | 15:36

Δεκάδες άνθρωποι πιάστηκαν στον ύπνο, κυριολεκτικά και μεταφορικά, καθώς δύο ληστές επέλεγαν να μπαίνουν σε ενοικιαζόμενες κατοικίες τουριστών ενώ οι ένοικοι ήταν μέσα σ’ αυτές και κοιμόντουσαν.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε κατόπιν έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Μουδανιών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Αλβανών υπηκόων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Ήδη, ο ένας εξ αυτών, ηλικίας 39 ετών, συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.

Όπως διαπιστώθηκε, οι δράστες «τρύπωναν» στις κατοικίες – «στόχους» από ανασφάλιστες πόρτες ή παράθυρα. Συνολικά άρπαξαν μετρητά ύψους 2.000 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Κατηγορούνται για τέσσερις κλοπές που καταγγέλθηκαν το τελευταίο διάστημα στο Παλιούρι και το Πευκοχώρι.

Αστυνομία: «Φρένο» στο αλαλούμ για τα δίδυμα κοριτσάκια

Εξάλλου, διαπιστώθηκε ότι τον Αύγουστο του 2016, ο συνεργός του 39χρονου, δρώντας με την ίδια μεθοδολογία αφαίρεσε από εξοχική κατοικία σε περιοχή της Χαλκιδικής το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές.

Exit mobile version