Όταν η σοκολάτα συναντά το μπισκότο, γίνονται θαύματα

PLUS

Όταν η σοκολάτα συναντά το μπισκότο, γίνονται θαύματα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Είναι τόσο γρήγορο και νόστιμο, που ειδικά αν είσαι αρχάριος μην το προσπεράσεις.  Υλικά 1 διπλό πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ 4 φακελάκια με σκόνη για κρέμα άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση σοκολάτα 1 φακελάκι με σκόνη για κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής γάλα (όσο προβλέπεται στις οδηγίες που αναγράφονται στις συσκευασίες των κρεμών) Διαδικασία Σπάμε […]

26.07.2018 | 13:58

 

Είναι τόσο γρήγορο και νόστιμο, που ειδικά αν είσαι αρχάριος μην το προσπεράσεις.

 Υλικά

1 διπλό πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ

4 φακελάκια με σκόνη για κρέμα άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση σοκολάτα

1 φακελάκι με σκόνη για κρέμα ζαχαροπλαστικής στιγμής

γάλα (όσο προβλέπεται στις οδηγίες που αναγράφονται στις συσκευασίες των κρεμών)

Διαδικασία

Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια. Κρατάμε λίγα στην άκρη για γαρνίρισμα.

Φτιάχνουμε χωριστά τα δύο είδη κρέμας χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ποσότητα γάλακτος. Ανακατεύουμε τα σπασμένα μπισκότα μέσα στη σοκολατένια κρέμα.

Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα σε ένα πυρέξ. Βάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής σε ένα κορνέ και κάνουμε με αυτή σχέδια πάνω στο σοκολατένιο μείγμα.

Εναλλακτικά, την απλώνουμε σε στρώση.

Θρυμματίζουμε τα μπισκότα που έχουμε κρατήσει στην άκρη. Και τα πασπαλίζουμε στην επιφάνεια του γλυκού. Το αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει για τουλάχιστον 3 ώρες προτού σερβίρουμε

Ένα πανεύκολο πιάτο όλο χρώμα, με βάση το κοτόπουλο

Αυτό το τέλειο παγωτό, δεν έχει ούτε ένα κόκκο ζάχαρης

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Exit mobile version