Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βέλγιο: Επίθεση αυτοκτονίας σε γήπεδο ποδοσφαίρου (pic)
ΚΟΣΜΟΣ

Βέλγιο: Επίθεση αυτοκτονίας σε γήπεδο ποδοσφαίρου (pic)

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές Ασφαλείας του Βελγίου το πρωί της Τρίτης, όταν έγινε γνωστό πως ένα άτομο, ζωσμένο με εκρηκτικά, ανατινάχθηκε στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Στέμπερτ στην περιοχή Verviers, στο Βέλγιο. Τα γαλλικά μέσα κάνουν λόγο για τρομοκρατική επίθεση, ωστόσο οι αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα επίσημα τις πληροφορίες. Σύμφωνα με το Russia Today, ο άνδρας ήταν περίπου […]

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές Ασφαλείας του Βελγίου το πρωί της Τρίτης, όταν έγινε γνωστό πως ένα άτομο, ζωσμένο με εκρηκτικά, ανατινάχθηκε στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Στέμπερτ στην περιοχή Verviers, στο Βέλγιο.

Τα γαλλικά μέσα κάνουν λόγο για τρομοκρατική επίθεση, ωστόσο οι αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα επίσημα τις πληροφορίες.

Σύμφωνα με το Russia Today, ο άνδρας ήταν περίπου 50-60 ετών και βρισκόταν μόνος του στο γήπεδο, όταν πήρε την απόφαση να ανατιναχθεί.

«Η αστυνομία πήγε στο σημείο αφότου αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι άτομο αγνώστων στοιχείων ανατινάχτηκε στο κέντρο του ποδοσφαιρικού γηπέδου στην περιοχή Stembert», δήλωσε το γραφείο της Εισαγγελίας.

Στο σημείο, που έχει αποκλειστεί, έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσία για να σβήσουν την φωτιά που προκλήθηκε από την έκρηξη, αλλά και ειδικές ομάδες της αστυνομίας προκειμένου να ερευνήσουν το συμβάν και να διαπιστώσουν τα κίνητρα αλλά και την ταυτότητα του δράστη, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Έκρηξη έξω από την αμερικανική πρεσβεία (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις